Loading...

Despre noi

citeste.ro s-a născut din dorința de a oferi elevilor și profesorilor din învățământul preuniversitar o experiență a lecturii la nivel 2.0.

Cu peste 3.500 de titluri de carte în toate formatele electronice în limba română și engleză, citeste.ro este destinația ideală pentru orice copil sau adult care dorește să citească, să experimenteze, să-și satisfacă curiozitatea, să se perfecționeze.

Platforma citeste.ro oferă acces la un număr mare și diversificat de titluri electronice noi, actuale și exclusive: de la atlase și enciclopedii electronice National Geographic, Dorling Kindersley, videobookuri Disney, materiale educaționale Macmillan Education, Maison des Langues, Oxford University Press, Harvard University Press, teste MENSA sau STEM, manuale și auxiliare aprobate de Ministerul Educației și Cercetării, până la ficțiune pentru copii și adulți, cele mai noi și mai căutate cărți ale momentului, literatură clasică, bestselleruri.

În fiecare lună, citeste.ro se îmbogățește cu cele mai noi apariții editoriale și educaționale, astfel că navigarea va aduce mereu ceva nou și incitant. În plus, platforma poate fi atât o experiență individuală, cât și una de grup, atunci când se dorește ca o carte să fie ascultată sau vizionată în familie sau alături de prieteni.

Dezvoltatorii platformei citeste.ro, aflați în permanentă dorință de asimilare creativă a celor mai noi tendințe din domeniul educației, se preocupă intens pentru a adăuga ofertei existente și alte produse interactive care să facă lectura și învățarea un proces cât mai agreabil.

Stați aproape, citiți, ascultați, experimentați! Călătoria citeste.ro a început.